About

Over Ilse en Atelier Savonnette

Over Ilse en Atelier Savonnette: natuurlijke verzorging zonder plastic en schadelijke ingrediënten

Ik begon enkele jaren geleden met het zoeken naar een oplossing voor mijn extreem droge huid. De conventionele producten die ik kocht, droogden mijn huid alleen maar meer uit. Bovendien ergerde ik me aan de hoeveelheid plastic verpakkingen voor allerlei verzorgingsproducten, van haar tot afwas.

Ik besloot op zoek te gaan naar natuurlijke alternatieven en ontdekte dat het anders kon, niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Het was belangrijk voor mij om te weten wat er in de producten zat die ik gebruikte, zonder schadelijke ingrediënten uit de petro-chemie en zonder overbodig plastic.

En zo groeide Atelier Savonnette, een plek waar natuurlijke verzorging centraal staat. Ik wil van verzorging weer een natuurlijke ervaring maken. Op dit moment vind je in mijn badkamer slechts een shampoo bar, enkele stukken zeep (testertjes), zelfgemaakte deo in een herbruikbaar potje en zelfgemaakte bodymilk in een herbruikbare glazen fles.

Dit alles is met de jaren gegroeid en nu deel ik mijn eigen ervaringen en natuurlijke verzorgingsproducten graag met anderen. Bij Atelier Savonnette vind je verzorgingsproducten die mild en verzorgend zijn, zonder schadelijke ingrediënten en zonder de overbodige plastic verpakkingen.About

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x